Telefoanele mobile, mai bune decat sexul, pentru britanici

1.025 ori
<b>Telefoanele mobile, mai bune decat sexul, pentru britanici</b>Un studiu recent efectuat de Carphone Warehouse a dovedit ca tinerii britanici ar prefera sa renunte la sex, decat la telefoanele lor superdotate. Majoritatea repondentilor cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani ar prefera sa renunte la alcool,...

Un studiu recent efectuat de Carphone Warehouse a dovedit ca tinerii britanici ar prefera sa renunte la sex, decat la telefoanele lor superdotate.

Majoritatea repondentilor cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani ar prefera sa renunte la alcool, ciocolata, sex, ceai sau cafea decat sa traiasca fara telefon mobil o luna. Ar fi ciudat sa observam ca in curand, preocuparea pentru telefonul mobil va deveni un subiect blamat, urmand exemplul sexului neprotejat sau al dependentei de alcool. Acelasi sondaj a aratat ca aproape jumatate dintre persoanele ce au peste 45 de ani ar prefera sa renunte la telefonul mobil, decat la bautura calda preferata.

Aici apare o mica urma de confuzie.... Sa insemne oare aceste statistici ca persoanele peste 45 de ani fac mai mult sex decat cei sub varsta de 24 de ani? Dependenta de telefonul mobil este inca ignorata, la fel cum au fost la inceputuri ignorate si dependenta de PC-uri, de Internet, de console sau de jocuri online. Ne intrebam oare cati dintre romani ar renunta la telefonul mobil, fara un motiv anume, doar pentru a dovedi ca poate acest lucru... Daca luam in considerare si criminalitatea, multi renuntam la telefonul mobil fara a vrea acest lucru... dar ne cumparam altul apoi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×