Compania BOE realizează un panou OLED arătos cu diagonală de 6.18 inch şi decupaj în stil iPhone X; Iată-l!

1.451 ori
<b>Compania BOE realizează un panou OLED arătos cu diagonală de 6.18 inch şi decupaj în stil iPhone X; Iată-l!</b>Descoperim astăzi un panou OLED cu diagonală generoasă produs de o companie pe care nu am mai auzit-o menționată vreodată, cel puțin nu în zona smartphone. Este vorba despre un ecran OLED de 6.18 inch care culmea

Chiar dacă Samsung şi LG sunt cei mai cunoscuţi producători de panouri OLED, mai există şi alte nume în acest segment, mai puţin cunoscute, dar livrând panouri de calitate. Printre ele se numără şi BOE, o firmă chineză care a început deja producţia de masă a panourilor AMOLED flexibile de generaţie a şasea. Cel mai nou prototip de ecran BOE a apărut pe web în imaginile de mai jos.

BOE

Pare să includă un decupaj în genul celui de pe iPhone X, semn că firmele din China care au comandat panoul sunt gata să realizeze clone de iPhone X. A se remarca şi muchiile înguste ale panoului şi claritatea deosebită a imaginii. Avem şi plusul culorilor vii, care sar în ochi. Există chiar zvonuri ce afirmă că Apple ar putea să încheie un contract cu BOE pe viitor, pentru a avea o alternativă la panourile Samsung.

BOE

Ecranul prototip scăpat pe web este un AMOLED cu diagonală de 6.18 inch şi rezoluţie de 2992 x 1440 pixeli. Are o densitate a pixelilor de 537 PPI şi luminozitate de 390 nits. BOE oferă un panou de gen la preţ mult mai mic decât Samsung, ceea ce va fi cu siguranţă un argument în plus pentru potenţialii cumpărători şi parteneri. Aşteptaţi-vă să vedeţi multe clone iPhone X în 2018 cu ecrane de gen, dar probabil fără un rival capabil pentru Face ID.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×