LG intră în hora OLED-urilor pentru iPhone; Apple le-ar fi plătit 2.7 miliarde de dolari pentru panouri

964 ori
<b>LG intră în hora OLED-urilor pentru iPhone; Apple le-ar fi plătit 2.7 miliarde de dolari pentru panouri</b>Apple are de astăzi un nou furnizor de panouri OLED pentru iPhone, fiind vorba despre nimeni altul decât LG Display. Se pare că gigantul din Cupertino le-ar fi plătit sud-coreenilor suma de 2.7 miliarde de dolari pentru producerea de panouri OLED

Samsung furnizează o bună parte din componentele vitale pentru iPhone, dar mai nou şi LG va primi un rol chintesenţial în dezvoltarea lui iPhone 8. E vorba despre furnizarea panoului de ecran OLED, iar contractul e tare bănos.

Surse din industrie afirmau în trecut ca Apple ar putea investi 1.7 miliarde de dolari în proiect, dar acum s-a ajuns la 2.7 miliarde de dolari chiar. Suma ar fi fost plătită în avans de către gigantul din Cupertino, pentru a îşi rezerva o tranșă serioasă de panouri pentru iPhone, începând cu anul 2019. Zvonurile afirmă că şi modelele Apple din 2018 vor avea ecrane OLED, dar acelea vor fi totuşi furnizate de Samsung.

Cum Tim Cook e maestru pe partea de logistică, Apple ar trebui să navigheze în apele tulburi ale parteneriatelor multiple destul de uşor. Au şi un parteneriat solid cu Foxconn, care le aduce Sharp imediat la îndemână, iar Sharp a luat în calcul trecerea la OLED de ceva vreme. Apple ar trebui să îşi asigure cel puţin 45.000 de unităţi de tip "mother glass" pentru generaţia 6.5 de panouri OLED pe lună.

Acestea pot fi tăiate în ecrane de iPhone. LG primeşte astfel un boost serios de capital şi de încredere şi se poate aventura la proiecte noi, poate chiar în zona POLED şi flexibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×