Oppo brevetează un telefon cu ecran edge-to-edge în stil iPhone X

1.292 ori
<b>Oppo brevetează un telefon cu ecran edge-to-edge în stil iPhone X</b>Oppo se alătura companiilor care pregătesc telefoane cu ecran edge to edge şi un design similar cu iPhone X. Deducem asta din cele mai noi brevete ale companiei, care includ până şi acel decupaj trademark pentru senzorii de recunoaştere facială.

Oppo se alătură companiilor care pregătesc telefoane cu ecran edge-to-edge şi un design similar cu iPhone X. Deducem asta din cele mai noi brevete ale companiei, care includ până şi acel decupaj trademark pentru senzorii de recunoaştere facială.

În ultimii ani trendul ecranelor cu muchii cât mai înguste s-a răspândit, fie că vorbim despre primul Xiaomi Mi MIX, care într-un fel a dat startul modei sau despre Essential Phone cu amplasarea ciudată de cameră în mijlocul "frunţii" ecranului. Conform Biroului de Proprietăţi Intelectuale, Oppo a aplicat pentru un design full screen pe 9 ianuarie  2017.

Compania lucrează la un astfel de panou de ceva vreme, dar de abia acum l-a brevetat. Documentele menţionează câteva opţiuni pentru zona superioară frontală a terminalelor viitoare. Pe de o parte avem forme semicirculare pentru decupaj, unele folosesc chiar un triunghi inversat, iar a treia variantă implică o jumătate de pătrat. Cea mai apropiată de iPhone X este cea cu jumătatea de pătrat, dar nici aceea nu e chiar acolo.

Oppo a fost în ultimii ani o companie curajoasă, care a inventat încărcarea rapidă VOOC şi lucra chiar la o cameră cu zoom optic 5X şi un sistem interesant de lentile şi oglinzi. Rămâne de văzut dacă vor inova şi la integrarea de senzori Face ID pe viitor sau la design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×