Samsung brevetează un nou design de smartphone cu decupaj în ecran; Iată schițe

1.464 ori
<b>Samsung brevetează un nou design de smartphone cu decupaj în ecran; Iată schițe</b>Vestea că cei de la Samsung caută metode prin care să maximizeze spațiul ocupat de ecran pe panoul frontal al telefoanelor nu este ceva nou, câteva brevete în acest sens sosind anterior online după cum vă informam și noi la aceea vreme

Cunoaștem de ceva timp faptul că Samsung caută metode prin care să maximizeze raportul screen-to-body pentru viitoarele terminale pe care le va aduce pe piață, la un moment dat sosind chiar un brevet ce indica decupaje separate în ecran pentru camera selfie, earpiece și ceilalți senzori. Astăzi descoperim în schimb un design recent brevetat ce seamănă cu ceea ce propune Apple prin intermediul lui iPhone X.

Brevet Samsung

Suntem informați că acest brevet a fost publicat de către biroul de patente chinez SIPO pe data de 30 martie, modalitate prin care Samsung primește trademark-ul pentru design. Ce remarcăm aici este că avem de-a face cu un Galaxy S9 mult mai generos la nivel de diagonală, decupajul având un rol bine definit aici, acela de a contribui la obținerea unui raport screen to body mai mare.

Brevet Samsung

Muchia de jos dispare aproape complet fix ca la iPhone X și după cum aflam anterior, Apple a reușit să ofere un asemenea design prin intermediul unui ecran curbat în partea de jos. În cazul unui ecran clasic este necesară integrarea unui cablu ribbon la bază și astfel apare acea "bărbie" pe multe terminale 18:9, dar folosindu-se un panou curbat, acest cablu poate fi integrat direct sub display.

Pentru această metodă va aplica și Samsung se pare, iar la prima vedere ideea nu sună deloc rău dacă diagonala crește în vreme ce dimensiunile rămân neschimbate. În spatele telefonului brevetat vedem și o cameră duală, iar alte elemente descoperite sunt portul USB Type-C și jack-ul audio 3.5 mm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×