Compania brașoveană Allview a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 70 milioane euro

1.429 ori
<b>Compania brașoveană Allview a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 70 milioane euro</b>Potrivit unui raport marca ZF.ro, aflăm astăzi faptul că firma brașoveană Allview a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 70 milioane de euro, business-ul crescând astfel cu 10% comparativ cu un an în urmă. Allview devine astfel

Aflăm astăzi prin intermediul celor de la ZF.ro aflăm că firma brașoveană Visual Fan a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 70 milioane de euro, business-ul crescând astfel cu peste 10%. Datele de față sunt disponibile la Ministerul Finanțelor Publice și după cum probabil știți, Visual Fan comercializează atât pe plan local cât și în afară, produse sub branding Allview.

Firma se află în primii 3 jucători de pe piață locală în zona smartphone și cifrele exacte indică faptul că business-ul a crescut cu 11,7% în 2016 comparativ cu anul dinainte, în vreme ce cifra de afaceri atinsă a fost de 68,2 milioane de euro. Ni se dezvăluie și că profitul net al companiei a crescut la suma de 7,7 milioane de euro, fiind totuși semnalate scăderi ale numărului mediu de angajați ce a scăzut cu 45 persoane, la 110.

Nu în ultimul rând aflăm că datoriile totale ale brașovenilor ajungeau la suma de 23 milioane de euro la final de lună decembrie 2016, cifră în scădere cu 6,5% comparativ cu anul dinainte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×