Foxconn continuă discuţiile cu Guvernul SUA, cu privire la extinderea liniei de producţie în State

793 ori
<b>Foxconn continuă discuţiile cu Guvernul SUA, cu privire la extinderea liniei de producţie în State</b>Unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume este Foxconn, gigant care ar purta în acest moment discuții cu Guvernul SUA pentru extinderea liniei de producție în State. Vestea referitoare la acest lucru a apărut în mediul online încă de

Speculaţii cu privire la o extindere a liniei de producţie Foxconn în State au apărut încă de când Donald Trump a fost ales preşedinte SUA. Azi aflăm că gigantul taiwanez chiar se află în discuţii cu SUA, pentru o iniţiativă de acest gen.

Foxconn este cel mai mare producător de electronice din lume, cunoscut pentru colaborarea sa cu branduri internaţionale. Compania asiatică a multumit noului Birou de Inovaţie Americană, creat odată cu alegerea lui Trump şi condus de Jared Kushner. Veştile despre acest parteneriat apar pe fondul unei vizite a lui Terry Gou, preşedinte Foxconn la Casa Alba.

Gou a afirmat că Hon Hai/Foxconn va face o investiţie majoră în State. Vestea ar trebui să bucure în special Apple, care nu s-a declarat chiar refractară la producţia de iPhone localizată în America şi asta deşi Tim Cook şi Donald Trump nu au viziuni comune. Foxconn promisese în ianuarie că e gata să investească peste 7 miliarde de dolari în ţara de baştină a iPhone-ului şi asta doar pentru proiectele Apple.

Foxconn are fabrici cu peste 1 milion de angajaţi în China şi s-a folosit în ultima vreme de achiziţia Sharp pentru a se extinde în noi zone. Imaginaţi-vă un iPhone produs în SUA, cu panou OLED produs de Sharp tot în SUA. Apple ar deveni astfel un colos şi mai de speriat, pentru că ar depinde doar de puterile sale şi parteneri localizaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×