iPhone 7 este cel mai popular smartphone din lume în trimestrul 2 al acestui an

1.698 ori
<b>iPhone 7 este cel mai popular smartphone din lume în trimestrul 2 al acestui an</b>Un raport al celor de la Strategy Analytics confirmă astăzi faptul că cel mai popular smartphone la nivel global din trimestrul 2 a fost chiar iPhone 7, cel mai compact flagship de pe piață ce nu este tocmai accesibil de achiziționat. Pe poziția

Probabil vă întrebaţi care este cel mai popular smartphone de pe glob şi dacă nomenclatura sa are cifra "7" sau "8" inclusă. Ei bine, se pare că iPhone 7 şi iPhone 7 Plus primesc acest titlu, cel puţin pentru trimestrul 2 al anului curent, judecând după cifrele Strategy Analytics.

În spatele flagship-urilor Apple de anul trecut se află Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8+, iar pe 5 surpriza surprizelor îl găsim pe Xiaomi Redmi 4A. Apple ar fi livrat 16.9 milioane de unităţi iPhone 7 în cele 3 luni din intervalul aprilie - iunie, în vreme ce iPhone 7 Plus a ajuns la 15.1 milioane. Galaxy S8 este la 10.2 şi S8+ la 9 milioane de unităţi.

Raport

Experţii de la Strategy Analytics afirmă că iPhone 7 se afla pe primul loc pentru modul în care combină designul user friendly, cu suportul pentru aplicaţii şi prezenţa retail masivă la nivel global. Pe de altă parte Samsung bifează cele mai populare telefoane Android din lume, ceea ce nu e puţin lucru. Acestea atrag prin designul arătos şi prin Infinity Display, dar şi prin funcţionalitatea extinsă.

E foarte important şi lanţul de distribuţie impresionant pe care Samsung îl are pus în mişcare de ani buni. În cazul în care vă întrebaţi, Android rămâne cel mai adoptat OS mobil din lume, lucru de aşteptat, având în vedere sutele de modele care exista pe piaţă. 67% dintre telefoanele activate în SUA în trimestrul 2 au fost modele cu Android.

Ca un reper, anul trecut pe vremea asta iPhone 6s era cel mai popular smartphone din lume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×