Compania NuCurrent acuză Samsung de furtul proprietății sale intelectuale; Iată detalii

1.070 ori
<b>Compania NuCurrent acuză Samsung de furtul proprietății sale intelectuale; Iată detalii</b>Sud-coreenii de la Samsung sunt implicați în multe procese gigant, dar la fel de multe sunt și cele în care se duelează în instanță cu firme mici precum NuCurrent. Aflăm astăzi că această din urmă companie acuză Samsung pentru furtul proprietății

După cum bine știm, cei de la Samsung sunt cunoscuți și pentru numeroasele procese în care este implicată, în marea majoritatea a cazurilor fiind vorba despre dispute cu firme mici după cum descoperim și astăzi. Suntem informați că firma numită NuCurrent acuză sud-coreenii de furtul proprietății sale intelectuale ce privește o tehnologie de încărcare wireless pentru zona smartphone.

Această acuzație vine după ce compania a purtat negocieri cu Samsung pentru licențierea tehnologiei. Aflăm chiar faptul că cele două companii s-au întâlnit pe parcursul mai multor zile pentru discuții referitoare la modalitatea în care tehnologia funcționează și în ce fel ar putea beneficia Samsung dacă va implementa această modalitate de încărcare pe telefoanele sale.

Toate bune și frumoase până aici, întâlnirile fiind considerate chiar un succes de către NuCurrent, asta pentru că Samsung și-a prezentat interesul în licențierea tehnologiei și integrarea sa pe seriile de terminale Galaxy S și Galaxy Note. Cu toate acestea, se pare că Samsung a pus în standby anunțarea parteneriatului la nivel oficial. 

Întreaga colaborare era considerată eșuată, numai că cei de la NuCurrent au descoperit ulterior că Samsung a folosit tehnologia sa atât pe Galaxy S7, cât și pe Galaxy S8, asta fără a fi semnat vreun contract de licențiere. Acesta este și motivul acuzației și deschiderea unui nou proces contra Samsung și din câte aflăm, sud-coreenii nu sunt străini de această practică de furt al tehnologiilor dezvoltate de companii mici.

Să vedem cum se va încheia acest proces și cine va avea câștig de cauză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×