Huawei P20 este certificat de FCC; Are buton home, cameră duală și decupaj în ecran

1.639 ori
<b>Huawei P20 este certificat de FCC; Are buton home, cameră duală și decupaj în ecran</b>Cei de la FCC au certificat pe finalul acestei săptămâni și smartphone-ul Huawei P20, terminal care va debuta oficial pe data de 27 martie în cadrul unui eveniment din Paris. Listarea FCC nu face decât să confirme câteva dintre caracteristicile

Finalul săptămânii ne aduce și certificarea primită de către Huawei P20 din partea FCC, o listare ce confirmă o parte din caracteristicile pe care le știam deja. Există și o schiță asociată acestui produs din care putem observa prezența butonului home cu scanner de amprente, a decupajului din partea de sus a ecranului și a camerei duale din spate ce vine însoțită de un bliț dual-tone.

Tot aici apare și eticheta ce confirmă prezența tehnologiei NFC și aflăm că handset-ul va sosi cu o baterie de 3320 mAh. Printre alte mențiuni din această certificare avem numele de cod al telefonului și anume L29 și câteva dintre elementele sale de conectivitate, după cum urmează: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 4G LTE, Bluetooth și suport pentru două cartele nano-SIM.

Vestea cea era este că Huawei nu va oferi în cazul de față slot microSD și sunt mari șanse ca și jack-ul audio să dispară din ecuație din păcate. Smartphone-ul se va lansa oficial pe data de 27 martie în cadrul unui eveniment din Paris, acolo unde va debuta și varianta Pro cu ecran mai generos și cameră triplă în spate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×