Compania taiwaneză AU Optronics lansează un display AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD

781 ori
<b>Compania taiwaneză AU Optronics lansează un display AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD</b>AU Optronics, o companie taiwaneză recunoscută pentru numeroasele soluții de panouri LED și OLED oferite pentru o gamă variată de dispozitive anunță astăzi lansarea unui nou astfel de panou AMOLED ce se va adresa în special terminalelor de tip...

AU Optronics, o companie taiwaneză recunoscută pentru numeroasele soluții de panouri LED și OLED oferite pentru o gamă variată de dispozitive anunță astăzi lansarea unui nou astfel de panou AMOLED ce se va adresa în special terminalelor de tip phablet.

Acest nou panou măsoară 5.7 inch în diagonală, vine cu rezoluție WQHD 2560x1440 pixeli, ceea ce se  transpune într-o densitate a pixelilor de 513 ppi. Pe lângă faptul că este atât de performant, noul panou AMOLED reușește să mențină o talie foarte subțire.

De asemenea, compania AUO a declarat faptul că se pregătesc în curând pentru dezvoltarea unui display AMOLED de 1.6 inch destinat dispozitivelor de tip smartwatch. Acest tip de panou folosește o tehnologie care permite astfel culori mult mai bogate și o luminozitate sporită în bătaia soarelui.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×