Google testează o nouă interfața și noi funcții pentru Google Calendar

821 ori
<b>Google testează o nouă interfața și noi funcții pentru Google Calendar</b>După ce am văzut primele scăpări din Android 4.5 și câteva capturi cu noul Gmail, azi e rândul lui Google Calendar să primească un upgrade de UI. Se pare că Google testează nouă versiune a aplicației și noi funcții pentru Google Calendar....

După ce am văzut primele scăpări din Android 4.5 și câteva capturi cu noul Gmail, azi e rândul lui Google Calendar să primească un upgrade de UI. Se pare că Google testează nouă versiune a aplicației și noi funcții pentru Google Calendar.

Capturile pe care le vedeți aici au fost realizate pe o versiune internă de test a lui Calendar, în variant numită Timely. Se remarcă din start o schimbare la nivel vizual, astfel că noul design e total minimalist, iar grilele și liniile drepte sunt înlocuite cu blocuri de culoare și un design plat, în stil iOS 7 dacă vreți.

Google testează o nouă interfața și noi funcții pentru Google Calendar

Scrollingul de la o lună la altă oferă un efect de tip parallax, încă o dată amintindu-mi de platforma Apple. Va exista câte o imagine header aleasă pentru fiecare lună, iar ea va apărea aleatoriu, amintind aici puțin de homescreenul lui Chromecast. La capitolul funcții noi, Calendar aduce "daily agenda" și funcții de social networking.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/Google/Screen_5-590x1048.jpg

Primă este posibilitatea de a primi pe email o prezentare a programului pe o anumită zi, în loc să deschidem calendarul. Veți vedea zilele de naștere scoase în evidență, extrase din lista de contacte. Cum vi se pare noul Google Calendar?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×