Allview anunță lansarea tabletei Viva H10, primul model Viva cu ecran de 10.1 inch

1.004 ori
<b>Allview anunță lansarea tabletei Viva H10, primul model Viva cu ecran de 10.1 inch</b>Allview a anunțat astăzi lansarea noii tablete Viva H10, primul model din gama Viva care aduce un display de 10.1 inch. Terminalul vine cu un design elegant, un ecran IPS HD și un procesor quad core de 1.2 GHz. &nbsp; Acest device oferă o conexiune 3G...

Allview a anunțat astăzi lansarea noii tableteViva H10, primul model din gama Viva care aduce un display de 10.1 inch. Terminalul vine cu un design elegant, un ecran IPS HD și un procesor quad core de 1.2 GHz.

Acest device oferă o conexiune 3G HSPA+, Bluetooth și GPS, iar la interior avem o soluție grafică Power VR cu opt nuclee. Allview Viva H10 este dotat cu 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD și o funcție multi window care permite rularea a doua sau mai multe aplicații simultan pe ecranul tabletei.

Allview Viva H10

Puteți efectua și primi apeluri pe acest device, plus trimite mesaje text sau multimedia și aveți parte de conectivitate 3G HSPA+. în spate se afla o cameră de 5 MP capabilă de înregistrare Full HD și fotografiere panoramică, iar în zona frontală avem o cameră pentru videoconvorbiri. Produsul costă 999 lei și vine cu o baterie de 6500 mAh.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×