Compania Xiaomi lansează interfața MiUi și pentru alte tablete; Nexus 7 (2013) este prima pe listă

973 ori
<b>Compania Xiaomi lansează interfața MiUi și pentru alte tablete; Nexus 7 (2013) este prima pe listă</b>De curând, compania Xiaomi, cunoscută în special pentru lansarea de tablete accesibile, a lansat o versiune open beta a celebrei interfețe customizate MiUi care poate fi regăsită pe toate smartphone-urile Xiaomi. &nbsp; Această interfață a celor...

De curând, compania Xiaomi, cunoscută în special pentru lansarea de tablete accesibile, a lansat o versiune open beta a celebrei interfețe customizate MiUi care poate fi regăsită pe toate smartphone-urile Xiaomi.

Această interfață a celor de la Xiaomi este una foarte atractivă și minimalistă, ce pare a prinde destul de bine la public. Astfel, compania Xiaomi s-a gândit că ar fi o bună idee dacă ar lansa interfața propriu-zisă și pentru alte tablete, lucru care tocmai s-a întâmplat.

O primă tabletă ce beneficiază de această interfață este Nexus 7 (2013), versiunea MiUi prezentă aici fiind bazată pe MiUi V5. Compania afirmă că s-a lucrat pentru aducerea unor aplicații native, a unui nou sistem de meniu, și a unor noi animații ale ecranului, toate acestea fiind optimizate pentru a rula atât în modul portret, cât și în modul landscape.

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun a declarat că distribuitorii de tablete ce doresc preinstalarea interfeței MiUi pot lua legătura cu oficialii Xiaomi. Pentru cei care doresc această interfață pe al lor Nexus 7 (2013), aflați că ea poate fi descărcată chiar de aici - 278 MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×