Compania Xiaomi lansează interfața MiUi și pentru alte tablete; Nexus 7 (2013) este prima pe listă

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 946 ori
<b>Compania Xiaomi lansează interfața MiUi și pentru alte tablete; Nexus 7 (2013) este prima pe listă</b>De curând, compania Xiaomi, cunoscută în special pentru lansarea de tablete accesibile, a lansat o versiune open beta a celebrei interfețe customizate MiUi care poate fi regăsită pe toate smartphone-urile Xiaomi. &nbsp; Această interfață a celor...

De curând, compania Xiaomi, cunoscută în special pentru lansarea de tablete accesibile, a lansat o versiune open beta a celebrei interfețe customizate MiUi care poate fi regăsită pe toate smartphone-urile Xiaomi.

Această interfață a celor de la Xiaomi este una foarte atractivă și minimalistă, ce pare a prinde destul de bine la public. Astfel, compania Xiaomi s-a gândit că ar fi o bună idee dacă ar lansa interfața propriu-zisă și pentru alte tablete, lucru care tocmai s-a întâmplat.

O primă tabletă ce beneficiază de această interfață este Nexus 7 (2013), versiunea MiUi prezentă aici fiind bazată pe MiUi V5. Compania afirmă că s-a lucrat pentru aducerea unor aplicații native, a unui nou sistem de meniu, și a unor noi animații ale ecranului, toate acestea fiind optimizate pentru a rula atât în modul portret, cât și în modul landscape.

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun a declarat că distribuitorii de tablete ce doresc preinstalarea interfeței MiUi pot lua legătura cu oficialii Xiaomi. Pentru cei care doresc această interfață pe al lor Nexus 7 (2013), aflați că ea poate fi descărcată chiar de aici - 278 MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×