Primele capturi de ecran ale lui LG G3 confirmă rezoluția QHD a ecranului

1.199 ori
<b>Primele capturi de ecran ale lui LG G3 confirmă rezoluția QHD a ecranului</b>în ultima săptămână s-a discutat destul de mult despre LG G3, flagship-ul companiei sud coreene, care se va lansa cel mai probabil la vară. între timp a apărut și un User Agent Profile, cu numele de cod LG D850 și un ecran QHD menționat. Azi...

în ultima săptămână s-a discutat destul de mult despre LG G3, flagship-ul companiei sud coreene, care se va lansa cel mai probabil la vară. între timp a apărut și un User Agent Profile, cu numele de cod LG D850 și un ecran QHD menționat. Azi avem o dovadă în plus cu privire la rezoluția ridicată a acestui smartphone.

Se pe care LG G3 va avea un ecran cu rezoluție de 1440 x 2560 pixeli, iar diagonala ar putea fi de 5.5 inch. Observăm în capturile de ecran inconfundabila interfața Optimus UI, dar privim cu precauție imaginile, deoarece pot proveni de pe orice alt telefon LG nou. Se observă în imagini și fereastra Q Slide care plutește pe ecran și care arata puțin diferit față de cea de pe LG G Pro 2.

LG G3 ar urma să fie lansat pe 17 mai conform unor zvonuri și va da startul unei noi generații de telefoane, care ne vor duce treptat către rezoluțiile cu terminația QHD... Primul va fi QHD, apoi într-o bună zi vom ajunge la QFHD, poate chiar mai curând decât vă așteptați. E oare momentul pentru o asemenea evoluție atât de rapid?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×