Comparație Între prețurile lui LG G3 oferite de principalii retaileri de pe piața din România

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Preturi 1.963 ori
<b>Comparație Între prețurile lui LG G3 oferite de principalii retaileri de pe piața din România</b>După ce săptămâna trecută am participat la evenimentul de lansare a celui mai impresionant flagship de pe piață, și anume LG G3, iată că acum putem realiza o comparație între prețurile oferite de către cei mai cunoscuți retaileri locali,...

După ce săptămâna trecută am participat la evenimentul de lansare a celui mai impresionant flagship de pe piață, și anume LG G3, iată că acum putem realiza o comparație între prețurile oferite de către cei mai cunoscuți retaileri locali, știind că prețul recomandat de către LG ce a fost trecut în comunicatul de presă este de 2.699 lei.

Printre acești retaileri se numără eMAG, Altex, Flanco și QuickMobile, magazine online ce afișează același preț de 2.699 lei pentru modelul în cauză. Cu toate acestea, există și alți doi retaileri, mai precis MarketOnline.ro și evoMAG.ro care listează flagship-ul LG G3 la un preț de 2.599 lei, sumă cu 100 lei mai mică față de magazinele aduse în discuție mai sus.

La capitolul dotări, LG G3 dispune de un uimitor display Quad HD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli cu laser autofocus și o baterie de 3.000 mAh. De asemenea, aflați că Orange va aduce în curând acest device în portofoliu. Puteți arunca o privire asupra unei comparații între prețurile la care au sosit flagship-urile din acest an pe piața din România, ce îl include și pe LG G3 chiar aici.

Prețuri LG G3:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×