Comparație Între prețurile lui LG G3 oferite de principalii retaileri de pe piața din România

2.012 ori
<b>Comparație Între prețurile lui LG G3 oferite de principalii retaileri de pe piața din România</b>După ce săptămâna trecută am participat la evenimentul de lansare a celui mai impresionant flagship de pe piață, și anume LG G3, iată că acum putem realiza o comparație între prețurile oferite de către cei mai cunoscuți retaileri locali,...

După ce săptămâna trecută am participat la evenimentul de lansare a celui mai impresionant flagship de pe piață, și anume LG G3, iată că acum putem realiza o comparație între prețurile oferite de către cei mai cunoscuți retaileri locali, știind că prețul recomandat de către LG ce a fost trecut în comunicatul de presă este de 2.699 lei.

Printre acești retaileri se numără eMAG, Altex, Flanco și QuickMobile, magazine online ce afișează același preț de 2.699 lei pentru modelul în cauză. Cu toate acestea, există și alți doi retaileri, mai precis MarketOnline.ro și evoMAG.ro care listează flagship-ul LG G3 la un preț de 2.599 lei, sumă cu 100 lei mai mică față de magazinele aduse în discuție mai sus.

La capitolul dotări, LG G3 dispune de un uimitor display Quad HD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli cu laser autofocus și o baterie de 3.000 mAh. De asemenea, aflați că Orange va aduce în curând acest device în portofoliu. Puteți arunca o privire asupra unei comparații între prețurile la care au sosit flagship-urile din acest an pe piața din România, ce îl include și pe LG G3 chiar aici.

Prețuri LG G3:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×