Comparație prețuri HTC One M8 la abonamentele oferite de Orange și Vodafone

5.232 ori
<b>Comparație prețuri HTC One M8 la abonamentele oferite de Orange și Vodafone</b>Cum ieri, în cadrul evenimentului de lansare a lui HTC One M8, oficialii companiei au declarat faptul că începând de astăzi terminalul în cauză va fi pus la vânzare, iată că așa s-a și întâmplat. HTC One M8 a ajuns oficial și prin...

Cum ieri, în cadrul evenimentului de lansare a lui HTC One M8, oficialii companiei au declarat faptul că începând de astăzi terminalul în cauză va fi pus la vânzare, iată că așa s-a și întâmplat. HTC One M8 a ajuns oficial și prin intermediul unor operatori de telefonie din România, mai precis la Orange, respectiv Vodafone. în rândurile de mai jos vom analiza costului de achiziție și abonamentul lunar oferit de fiecare operator în parte pentru a putea putea vedea care este cea mai bună alegere pe care o putem face odată cu achiziția lui HTC One M8.

La fel cum v-am obișnuit și în articolele comparative anterioare, cum ar fi cazul articolului în care am descoperit prețurile practicate de operatori pentru flagship-ul rival al celor de la HTC, și anume Samsung Galaxy S5, și de această dată vă vom prezenta tipurile de abonament în ordine descrescătoare din punct de vedere al taxei lunare percepute.

 Denumire abonamentPreț telefonValoare abonament/lunăBeneficiiPreț total/final de contract
VodafoneRED 45219 EUR45 EUR- minute și mesaje nelimitate în orice rețea
- 100 minute intenaționale mobil
- 25 GB Cloud
- 2 GB trafic
1299 EUR (5.792 lei)
OrangePanteră 44259 EUR44 EUR- minute/SMS-uri nelimitate în rețea
- 1000 minute naționale internațional fix și mobil
- 1000 minute pentru apeluri primite în roaming
- SMS-uri naționale nelimitate
- 1000 mesaje scrise în roaming
- 3 GB trafic
1315 EUR (5.908 lei)

Prima astfel de categorie sunt acele abonamente care implică plata unei taxe lunare mai mari, dar care oferă atât un cost redus de achiziție, cât și beneficii foarte atractive pentru utilizatori. Din câte putem vedea, abonamentele RED 45, respectiv Panteră 44 oferă beneficii destul de similare, la fel ca și prețul de achiziție. Cu toate acestea, în timp ce Vodafone oferă minute și mesaje nelimitate în orice rețea, cei de la Orange se rezumă doar la oferirea de mesaje naționale, dar care compensează prin cele 1000 minute naționale și internaționale, la fel ca și prin oferirea unui pachet de date mai mare.

 Denumire abonamentPreț telefonValoare abonament/lunăBeneficiiPreț total/final de contract
VodafoneRED 29329 EUR29 EUR- minute și mesaje nelimitate în orice rețea
- 15 GB Cloud
- 1 GB trafic
1.025 EUR (4.570 lei)
OrangePanteră 31359 EUR31 EUR- minute/SMS-uri nelimitate în rețea
- 700 minute internaționale fix, mobil și în 
roaming
- 700 minute pentru apeluri primite în roaming
- minute și SMS-uri naționale nelimitate
- 700 mesaje scrise în roaming
- 2 GB trafic
1103 EUR (4.918 lei)

Cea de-a 2-a categorie de abonamente pe care am luat-o în calcul a fost cea cu prețuri medii, cuprinse între 29 și 31 EUR. Acestea oferă prețuri similare de achiziție pentru terminal, dar în cazul Orange oferta de beneficii se prezintă mult mai cuprinzătoare. Totodată, diferențele de preț dintre cele două planuri tarifare de mai sus vor ieși la iveală la finalul contractului, moment în care utilizatorul ce a ales abonamentul Vodafone RED 29 va plăti cu până la 300 lei mai puțin față de abonatul care a considerat oferta Orange ca fiind mai potrivită.

 Denumire abonamentPreț telefonValoare abonament/lunăBeneficiiPreț total/final de contract
VodafoneSmart 15474 EUR15 EUR- minute și mesaje nelimitate în rețea
- 225 minute naționale
- mesaje naționale nelimitate
- 555 MB trafic
834 EUR (3.718 lei)
OrangeCangur 16481 EUR16 EUR- minute/SMS-uri nelimitate în rețea
- 350 minute naționale și internaționale
- SMS-uri naționale nelimitate
- 500 MB trafic
865 EUR (3.857 lei)

Ajunși la ultimul tip de abonamente, și anume cele cu prețuri accesibile, observăm că oferta se păstrează în mare parte similară, diferențele fiind la capitolul beneficii, unde Orange iese în față printr-un număr mai mare de minute, în timp ce Vodafone oferă cu 55 MB mai mult trafic de date. Costul de achiziție se ridică la suma de aproximativ 480 EUR, urmând ca la finalul contractului, suma cheltuită pe terminal să fie cuprinsă între 3.700-3.800 lei.

Din punct de vedere al prețului practicat de către retaileri, aflați că aceștia au stabilit un preț de peste 3.000 lei, listă de prețuri ce o veți regăsi mai jos. Analizând abonamentele și beneficiile oferite de către fiecare plan tarifar în parte, care ar fi alegerea voastră dacă ați dori să vă achiziționați noul flagship HTC One M8?

Prețuri HTC One M8 retaileri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×