șeful de design software de la Apple Își va da demisia, după un conflict cu Jony Ive

902 ori
<b>șeful de design software de la Apple Își va da demisia, după un conflict cu Jony Ive</b>Dacă e o persoană în care eu văd spiritul lui Steve Jobs și modul lui de lucru, acela e Jony Ive. Deși el pare un designer visător în interviuri și un om timid, se poate întrevedea o latură care taie și spânzură în compania din Cupertino....

Dacă e o persoană în care eu văd spiritul lui Steve Jobs și modul lui de lucru, acela e Jony Ive. Deși el pare un designer visător în interviuri și un om timid, se poate întrevedea o latură care taie și spânzură în compania din Cupertino. Cea mai nouă victimă a sa este Greg Christie, șef de design software și om cheie în proiectul iPhone.

Aparent Ive și Christie au avut un conflict, soldat cu plecarea acestuia din urmă de la Apple. Ca urmare Ive a preluat secțiunea de design software, dar și pe cea hardware, iar Christie a rămas în afară schemei. Cei de la 9to5Mac au informații despre conflict și citează surse anonime din cadrul companiei. Cei doi au început să aibă neînțelegeri pe teme legate de "human interface" încă din 2012.

Atunci a căzut capul lui Scott Forstall și ne amintim cu toții de eșecul Apple Maps. Ive a preluat apoi sarcina de a remodela designul interfatei lui iPhone, ducând la crearea lui iOS 7. Christie nu a fost încântat și el dorea o altă direcție de design. Bătăliile de fundal au continuat până acum, când Ive a câștigat.

Greg Christie va părăsi Apple în curând, după 20 de ani de carieră în cadrul companiei. Să fie acesta un semn de rău augur pentru Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×