Digi Mobil are o campanie promoţională de vară, ce aduce 543 de premii; Abonamente gratuite pe un an şi telefoane Lenovo se află printre premii!

2.131 ori
<b>Digi Mobil are o campanie promoţională de vară, ce aduce 543 de premii; Abonamente gratuite pe un an şi telefoane Lenovo se află printre premii!</b>Operatorul Digi Mobil anunță astăzi lansarea unei campanii promoționale de vară, una ce aduce nici mai mult, nici mai puțin de 543 premii - printre ele numărându-se 500 abonamente gratuite pentru o perioadă de un an, respectiv 43 de smartphone-uri Lenovo

RCS & RDS anunţă ceea ce ar putea a fi cea mai mare campanie cu premii din istoria sa, sub umbrela Digi Mobil. Campania se numeşte "La Digi Mobil primeşti un an cu suspendare" şi aduce nu mai puţin de 543 de premii pentru participanţi.

Printre ele se numără 500 de abonamente de telefonie mobilă gratuite pe un an şi 43 de smartphone-uri Lenovo Vibe S1 Lite. Telefonul poate fi câştigat între 20 iulie şi 31 august 2016, pe durata campaniei. Pentru a participa la tragerea la sorţi, trebuie să fiţi un client care s-a abonat sau a reînnoit un abonament de tip Optim 2, 3, 5, Nelimitat sau Avantaj 2, 3, 5 pe o perioadă de 24 de luni.

E vorba doar de clienţii care încheie aceste contracte pe durata campaniei şi le pot bifa fie în magazinele Digi, fie prin reprezentanţii de vânzări care îi vizitează la domiciliu. 6 extrageri vor fi realizate în cadrul campaniei, organizate saptamanal şi desemnând cei 500 de câştigători de abonamente gratuite pe un an, practic reducere de 100% la plata abonamentului contractat.

Pot participa la campanie doar persoanele ce au împlinit vârsta de 18 ani, au domiciliul în România şi nu au restanțe de plată la operator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×