Computex 2012: ASUS PadFone mai primește un accesoriu interesant: monitor dock!

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.164 ori
<b>Computex 2012: ASUS PadFone mai primește un accesoriu interesant: monitor dock!</b>Pe ASUS PadFone l-ați văzut deja într-o recenzie detaliată a prototipului la Mobilissimo.ro, iar acum la Computex 2012 polivalentul PadFone primește încă un accesoriu. E vorba despre un monitor dock creat special pentru Padfone, telefonul care are...

Pe ASUS PadFone l-ați văzut deja într-o recenzie detaliată a prototipului la Mobilissimo.ro, iar acum la Computex 2012 polivalentul PadFone primește încă un accesoriu. E vorba despre un monitor dock creat special pentru Padfone, telefonul care are drept accesorii atât o tabletă, cât și un dock-tastatura și un stylus cu rol de headset.

Dacă va face curioși monitorul prezentat la Computex, acesta este o unitate cu ecran de 24 inch, care găzduiește la perfecție dimensiunile lui PadFone. Monitorul vine cu ieșire HDMI, VGA, DVI și 4 porturi USB 3.0. îl puteți folosi fie ca un monitor standard, fie ca un All în One PC, cu Android 4.0 drept OS desktop. Ecranul suporta o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și nu este un touchscreen, în cazul în care vă întrebați, deci va trebui să vă adaptați la utilizarea unui mouse și a unei tastaturi.

La prima vedere se poate spune că experiența de utilizare e chiar mai comodă decât în cazul lui Chrome OS, care a fost creat cu astfel de formaturi în minte. De apreciat este finisajul mat, unghiurile de vizualizare largi și lookul acestui monitor. Se pare că ASUS ne oferă în sfârșit o experiență completă, care include atât un telefon, tableta, laptop și acum și desktop și toate pe bază de PadFone. Găsiți tentant acest pachet?

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×