Computex 2012: ASUS PadFone mai primește un accesoriu interesant: monitor dock!

1.179 ori
<b>Computex 2012: ASUS PadFone mai primește un accesoriu interesant: monitor dock!</b>Pe ASUS PadFone l-ați văzut deja într-o recenzie detaliată a prototipului la Mobilissimo.ro, iar acum la Computex 2012 polivalentul PadFone primește încă un accesoriu. E vorba despre un monitor dock creat special pentru Padfone, telefonul care are...

Pe ASUS PadFone l-ați văzut deja într-o recenzie detaliată a prototipului la Mobilissimo.ro, iar acum la Computex 2012 polivalentul PadFone primește încă un accesoriu. E vorba despre un monitor dock creat special pentru Padfone, telefonul care are drept accesorii atât o tabletă, cât și un dock-tastatura și un stylus cu rol de headset.

Dacă va face curioși monitorul prezentat la Computex, acesta este o unitate cu ecran de 24 inch, care găzduiește la perfecție dimensiunile lui PadFone. Monitorul vine cu ieșire HDMI, VGA, DVI și 4 porturi USB 3.0. îl puteți folosi fie ca un monitor standard, fie ca un All în One PC, cu Android 4.0 drept OS desktop. Ecranul suporta o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și nu este un touchscreen, în cazul în care vă întrebați, deci va trebui să vă adaptați la utilizarea unui mouse și a unei tastaturi.

La prima vedere se poate spune că experiența de utilizare e chiar mai comodă decât în cazul lui Chrome OS, care a fost creat cu astfel de formaturi în minte. De apreciat este finisajul mat, unghiurile de vizualizare largi și lookul acestui monitor. Se pare că ASUS ne oferă în sfârșit o experiență completă, care include atât un telefon, tableta, laptop și acum și desktop și toate pe bază de PadFone. Găsiți tentant acest pachet?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×