Concept Google Phone

Autor:  | Publicat în:  Google 1.784 ori
<b>Concept Google Phone</b>Abundenta de zvonuri in legatura cu posibile telefoane Dell, PSP sau, in acest caz telefoane Google este deja ceva la ordinea zilei. Ce a pornit aceasta avalansa de zvonuri? Evident, terminalul iPhone de la Apple. De la primele detalii despre iPhone,...

Abundenta de zvonuri in legatura cu posibile telefoane Dell, PSP sau, in acest caz telefoane Google este deja ceva la ordinea zilei. Ce a pornit aceasta avalansa de zvonuri? Evident, terminalul iPhone de la Apple.

De la primele detalii despre iPhone, publicul a inceput sa aiba astepari din ce in ce mai mari de la celalalte companii producatoare de terminale mobile. Mai mult chiar, s-au lansat numeroase zvonuri in legatura cu intrarea pe piata a unor companii care nu au nici cea mai mica legatura cu telefoanele mobile. Astfel un eventual Google Phone va trebui sa multumeasca un public cu pretentii destul de ridicate, dar probabil nu va fi unul dintre acele terminale complet touchscreen.

Conform softpedia.com , un designer din China, pe numele sau Dogor s-a decis sa creeze un concept de telefon Google, intr-o versiune proprie. Dupa cum puteti vedea si in poza de mai sus, designerul a fost inspirat de iPod si iPhone, pastrand culoarea primului si adaugand un joystick si un touchscreen mai mic. Acesta va servi drept keypad, util pentru introducerea textului si navigatie. Modelul nu arata deloc rau, dar nu sunt mari sanse sa il vedem concretizat intr-un telefon care sa rivalizeze cu mult-asteptatul iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×