Cu Ferrari in buzunar!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.659 ori
<b>Cu Ferrari in buzunar!</b>Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este de fapt un Sony Ericsson k800i care pare a fi primit cateva modificari la capitolul design de la stapanii soselelor italiene, Ferrari. Am putea pune pariu ca aceasta modificare a carcasei a fost facuta de un fan,...

Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este de fapt un Sony Ericsson k800i care pare a fi primit cateva modificari la capitolul design de la stapanii soselelor italiene, Ferrari.

Am putea pune pariu ca aceasta modificare a carcasei a fost facuta de un fan, fiind departe de a fi o versiune speciala, simbol al unui parteneriat Ferrari-Sony-Ericsson. Din nefericire nu posedam si poze cu partea din fata a telefonului, dar din cate putem vedea, partea din spate este echilibrata cand vine vorba de amestecul de culori. Avem de-a face cu un telefon branduit Ferrari sau doar cu o modificare a unui utilizator un pic mai priceput?

Nu este prima oara cand un constructor ar colabora cu o celebra marca de telefoane mobile, iar Motorola, Ferrari si McLaren sunt cele mai bune exemple la acest capitol. Avand in vedere actualele performante ale echipelor de Formula 1, ne asteptam sa vedem si echipele care s-au ridicat in ultimii ani sa branduiasca propriile terminale cu un logo impunator. Astfel ne imaginam un Nokia Renault sau poate un Samsung BMW, cu variatiuni autohtone de gen Nokia N95 Logan, mai ales avand in vedere ca se va construi fabrica Nokia la Cluj.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×