Cu Ferrari in buzunar!

3.712 ori
<b>Cu Ferrari in buzunar!</b>Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este de fapt un Sony Ericsson k800i care pare a fi primit cateva modificari la capitolul design de la stapanii soselelor italiene, Ferrari. Am putea pune pariu ca aceasta modificare a carcasei a fost facuta de un fan,...

Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este de fapt un Sony Ericsson k800i care pare a fi primit cateva modificari la capitolul design de la stapanii soselelor italiene, Ferrari.

Am putea pune pariu ca aceasta modificare a carcasei a fost facuta de un fan, fiind departe de a fi o versiune speciala, simbol al unui parteneriat Ferrari-Sony-Ericsson. Din nefericire nu posedam si poze cu partea din fata a telefonului, dar din cate putem vedea, partea din spate este echilibrata cand vine vorba de amestecul de culori. Avem de-a face cu un telefon branduit Ferrari sau doar cu o modificare a unui utilizator un pic mai priceput?

Nu este prima oara cand un constructor ar colabora cu o celebra marca de telefoane mobile, iar Motorola, Ferrari si McLaren sunt cele mai bune exemple la acest capitol. Avand in vedere actualele performante ale echipelor de Formula 1, ne asteptam sa vedem si echipele care s-au ridicat in ultimii ani sa branduiasca propriile terminale cu un logo impunator. Astfel ne imaginam un Nokia Renault sau poate un Samsung BMW, cu variatiuni autohtone de gen Nokia N95 Logan, mai ales avand in vedere ca se va construi fabrica Nokia la Cluj.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×