Conceptul Nokia Aeon, "in carne si oase"

Autor:  | Publicat în:  Nokia 12.433 ori
<b>Conceptul Nokia Aeon, "in carne si oase"</b>Cu sufletul la gura inaintea de marele anunt de maine al celor de la Sony Ericsson asteptam si o mutare din partea celor de la Nokia, poate si un eventual rival pentru iPhone, dotat cu touchscreen. In imaginea de mai sus avem telefonul-concept Aeon si rar...

Cu sufletul la gura inaintea de marele anunt de maine al celor de la Sony Ericsson asteptam si o mutare din partea celor de la Nokia, poate si un eventual rival pentru iPhone, dotat cu touchscreen.

In imaginea de mai sus avem telefonul-concept Aeon si rar se intampla sa vedem un concept futuristic devenit model in productie, dar daca este sa ne luam dupa pozele cu noul Nokia se pare ca Aeon este ceva mai mult decat o schita. Telefonul a fost depistat in patria mama a companiei, Finlanda, dar nu i se cunosc inca specificatiile tehnice, lasandu-se astfel loc pentru numeroase speculatii.

Din cate vedem se pare ca Nokia s-a decis sa adopte trendul touchscreen, contrar afirmatiilor sale recente, in care se subliniau avantajele folosirii tastaturii si joypadului. Elegantul Aeon va fi cu siguranta destinat persoanelor cu destule posibilitati financiare incat sa detina un iPhone, dar si noul model al celor de la Nokia. Poate vom vedea, asemenea modelului 8800 Sirocco, o versiune suflata cu aur si impodobita cu diamante, dar am prefera sa putem testa intai noul terminal pentru a vedea daca se ridica la cerintele pietei post-lansare iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×