Sony Ericsson prezinta... 3 ceasuri noi

1.199 ori
<b>Sony Ericsson prezinta... 3 ceasuri noi</b>Oare ce va prezenta Sony Ericsson astazi la Berlin? Exista speculatii ce afirma ca vom vedea noul W999i, sau modelul Sofia, dar este foarte posibil ca producatorul suedezo-japonez sa prezinte publicului 3 modele de ceasuri Bluetooth. Teoria pare si mai...

Oare ce va prezenta Sony Ericsson astazi la Berlin? Exista speculatii ce afirma ca vom vedea noul W999i, sau modelul Sofia, dar este foarte posibil ca producatorul suedezo-japonez sa prezinte publicului 3 modele de ceasuri Bluetooth.

Teoria pare si mai credibila daca aruncam o privire la marea cutie de pe site-ul teaser, care seamana cu una dintre cutiile specifice ceasurilor. Cele 3 modele prezentate vor fi mult mai mici decat primul ceas Bluetooth de la Sony Ericsson, considerat de public enorm. Unul dintre aceste noi gadgeturi se numeste MBW-150, altul se va lansa sub brandingul Walkman, doua dintre ceasuri vor avea curele de piele, iar cel de-al treilea va avea un design metalic.

Spre deosebire de MBW-100, toate cele 3 noi gadgeturi vor include suport pentru AVRCP, la capitolul functii muzicale. Va vom tine la curent in urmatoarele ore in legatura cu lansarea oficiala a noilor terminale de la Sony Ericsson, iar daca ne-am inselat in legatura cu cele 3 ceasuri Bluetooth, nu ne-ar deranja deloc sa vedem modelele Sofia sau W999i dezvaluite publicului in toate splendoarea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×