Concurs de popularitate: Google, preferații publicului În fața celor de la Apple, Facebook și Twitter

1.078 ori
<b>Concurs de popularitate: Google, preferații publicului În fața celor de la Apple, Facebook și Twitter</b>Se pare că motto-ul Google "Don&#39;t be evil" își arată roadele, deoarece într-un sondaj recent al ABC News/Washintgon Post gigantul motoarelor de căutare a fost pe primul loc ca popularitate, în fața celor de la Apple, Facebook și Twitter. Nu...

Se pare că motto-ul Google "Don't be evil" își arată roadele, deoarece într-un sondaj recent al ABC News/Washintgon Post gigantul motoarelor de căutare a fost pe primul loc ca popularitate, în fața celor de la Apple, Facebook și Twitter. Nu vă faceți totuși griji pentru Apple, deoarece acesta este un sondaj național în SUA, cu un eșantion de 1.007 adulți.

Studiul ABC News arată că Google este gigantul tech cel mai apreciat, 82% dintre cei chestionați exprimând o părere favorabilă despre companie. Pe locul 2 se află Apple, cu aprecierea a 74% dintre cei chestionați, iar Facebook a întrecut Twitter, cu 58% față de 34%. în segmentul de public cu venituri de peste 100.000 de dolari pe an, aceștia preferă în mod clar Google și Apple, cu 93% și 91%. în ce privește vârsta, persoanele sub 30 de ani apreciază mai mult Google și Apple decât cele trecute de această vârstă. Același lucru se aplică și la Facebook și Twitter.

împărțind studiul pe sexe, 63% dintre femei au o părere bună despre Facebook, în vreme ce 53% dintre bărbați au o părere favorabilă despre reteaua lui Zuckerberg. Evident e vorba de bărbații și femeile care nu au apucat să se facă încă de râs pe Facebook fiind taguiti la o petrecere de facultate în SUA... Observați că în tot acest studiu Twitter pare ușor ignorat, deoarece nu are chiar acel statut de gigant ca și restul companiilor. La urma urmei, Google ne sare în ochi zilnic, despre Facebook s-a făcut un film, iar Apple va primi un film despre Steve Jobs și are parte de toată acoperirea media de care are nevoie. Poate are și Twitter nevoie de un CEO mai... carismatic/controversat?!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×