Windows Phone 8 depistat Într-o aplicație de socializare

1.286 ori
<b>Windows Phone 8 depistat Într-o aplicație de socializare</b>Deși toate lumea încă vorbește despre WP7 Mango și se discută și despre Tango, au început să apară și informații despre Windows Phone 8. Un release al acestui OS a fost descoperit în aplicația I&#39;m a WP7, care se pare că a fost...

Deși toate lumea încă vorbește despre WP7 Mango și se discută și despre Tango, au început să apară și informații despre Windows Phone 8. Un release al acestui OS a fost descoperit în aplicația I'm a WP7, care se pare că a fost instalată de un tester de terminal WP8, o mișcare nu prea deșteaptă dacă vrei să rămâi în anonimat cu telefonul tău ultrasecret.

Astfel am aflat că un oarecare norocos se joacă acum cu Windows Phone 8 Apollo, varianta 8.0.9662.0, care a fost înregistrată de aplicația I'm a WP7. Nu numai atât, ci înregistrarea apare și în secțiunea de statistici, deci gafa poate fi văzută de toată lumea. Evident poate fi vorba de un fals, iar din câte afirma dezvoltaorul Scott Peterson este totuși destul de greu să falsifici ID-ul unui terminal cu OS cu tot, dar nu total imposibil. Același Scott afirma că aplicația a fost rulata de pe un emulator, nu pare a fi un OS fals și terminalul în cauză e aliniat la ora americană.

Cei de la wpcentral și-au întins antenele și către sursele lor de încredere de la Microsoft și au aflat și că testele la Apollo au început de pe 30 martie. Se pare că WP8 va fi anunțat la vară și lansat după jumătatea acesui an, fiind primul update total de versiune al platformei de la debutul sau din 2010. WP8 va aduce suport pentru procesoare dual core, rezoluții mai ridicate, NFC și alte funcții avansate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×