Conexiune de 250Mbps la testele Super 3G LTE

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 944 ori
<b>Conexiune de 250Mbps la testele Super 3G LTE</b>LTE a inceput sa fie cunoscut drept standardul broadband al conexiunilor mobile, promovat de catre cei de la DoCoMo. Se pare ca operatorul asiatic a reusit sa atinga o viteza de transfer de 250Mbps, in cadrul ultimelor sale teste. Viteza a fost...

LTE a inceput sa fie cunoscut drept standardul broadband al conexiunilor mobile, promovat de catre cei de la DoCoMo. Se pare ca operatorul asiatic a reusit sa atinga o viteza de transfer de 250Mbps, in cadrul ultimelor sale teste.

Viteza a fost disponibila in cadrul unei transmisiuni de tip downlink printr-o retea wireless, intr-un test efectuat in exterior. Conexiunea Super 3G, cunoscuta si ca LTE (Long Term Evolution) reprezinta urmatorul pas fata de la standardele actuale, HSDPA/HSUPA/HSPA, bazate pe tehnologia WCDMA. Odata cu testele efectuate de catre NTT DoCoMo, drumul catre standardul LTE si implementarea sa globala a fost usurat.

NTT DoCoMo a atins viteza anterior mentionata folosind un MIMO (Multiple Input Multiple Output), sistem dotat cu 4 antene care permite accesul la o latime de banda mai mare. Suntem siguri ca acest pas in evolutia conexiunii 3G este doar un preview al viitoarei conexiuni de 300 Mbps. Operatorul spera sa termine dezvoltarea tehnologiilor Super 3G LTE pana in 2009, pregatindu-se pentru o lansare comerciala a unor servicii bazate pe acestea.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×