Record mondial: telefonul modu este cel mai usor din lume

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.240 ori
<b>Record mondial: telefonul modu este cel mai usor din lume</b>Incercand sa atraga atentia presei, producatorii si distribuitorii lui modu au anuntat ca acest terminal a fost numit oficial "cel mai usor telefon din lume" de catre Cartea Recordurilor. O astfel de numire nu ne surprinde, in special daca luam in calcul...

Incercand sa atraga atentia presei, producatorii si distribuitorii lui modu au anuntat ca acest terminal a fost numit oficial "cel mai usor telefon din lume" de catre Cartea Recordurilor.

O astfel de numire nu ne surprinde, in special daca luam in calcul faptul ca versiunea de baza a handsetului cantareste doar 40.1 grame si masoara 72.1x37.6x7.8mm. Evident, daca adaugati niste jacketuri modu la terminalul de baza, el va deveni mai gros, dar "miezul" sau este cel premiat. modu a fost lansat in cadrul Mobile World Congress 2008 de la Barcelona, promitand sa schimbe industria mobila prin feature-urile sale revolutionare.

Inima terminalului este modulul modu, un telefon de mici dimensiuni foarte usor de utilizat. Acesta poate fi inclus intr-o multitudine de "jacketuri" sau accesorii, care transforma handsetul intr-un smartphone, GPS, MP3 player, terminal TV, PDA, practic orice alt gadget portabil. Noile functii vin cu noile accesorii, iar telefonul minimalist isi merita pe deplin premiile si aprecierea publicului.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×