Record mondial: telefonul modu este cel mai usor din lume

1.304 ori
<b>Record mondial: telefonul modu este cel mai usor din lume</b>Incercand sa atraga atentia presei, producatorii si distribuitorii lui modu au anuntat ca acest terminal a fost numit oficial "cel mai usor telefon din lume" de catre Cartea Recordurilor. O astfel de numire nu ne surprinde, in special daca luam in calcul...

Incercand sa atraga atentia presei, producatorii si distribuitorii lui modu au anuntat ca acest terminal a fost numit oficial "cel mai usor telefon din lume" de catre Cartea Recordurilor.

O astfel de numire nu ne surprinde, in special daca luam in calcul faptul ca versiunea de baza a handsetului cantareste doar 40.1 grame si masoara 72.1x37.6x7.8mm. Evident, daca adaugati niste jacketuri modu la terminalul de baza, el va deveni mai gros, dar "miezul" sau este cel premiat. modu a fost lansat in cadrul Mobile World Congress 2008 de la Barcelona, promitand sa schimbe industria mobila prin feature-urile sale revolutionare.

Inima terminalului este modulul modu, un telefon de mici dimensiuni foarte usor de utilizat. Acesta poate fi inclus intr-o multitudine de "jacketuri" sau accesorii, care transforma handsetul intr-un smartphone, GPS, MP3 player, terminal TV, PDA, practic orice alt gadget portabil. Noile functii vin cu noile accesorii, iar telefonul minimalist isi merita pe deplin premiile si aprecierea publicului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×