Confuzie şi haos la Meizu: terminalele din seria MX seamănă prea mult cu cele Meizu Pro

1.076 ori
<b>Confuzie şi haos la Meizu: terminalele din seria MX seamănă prea mult cu cele Meizu Pro</b>Am văzut în ultimele câteva săptămâni și imagini cu Meizu MX6, următorul flagship pregătit de către compania chineză. Astăzi descoperim că oficialii companiei au ajuns la concluzia că design-ul lui MX6 se aseamănă prea mult cu cel adus de către versiunile

Ultimele scăpări ale lui Meizu MX6 au dezvăluit un terminal interesant, dar cam prea similar cu Meizu Pro 6, lucru care a ajuns şi la urechile oficialilor companiei. Aparent există o confuzie în portofoliul de produse Meizu, care nu sunt organizate în mod clar şi inteligent.

Teoretic, telefoanele din gama MX au mărimi "standard", cu diagonale între 5.1 şi 5.5 inch, adică telefoane în adevaratul sens al cuvântului. Apoi există modelele Pro, care sunt practic phableturi, în stil Galaxy Note să zicem. Ele apar la câteva luni după flagshipuri şi aduc ecrane mai mari şi hardware mai bun.

Meizu MX6

Meizu Pro 6 a schimbat percepţia, fiind relativ mic pentru un phablet, din cauza diagonalei de 5.2 inch. Lucrurile erau bizare, mai ales că acest model a debutat la doar 5 luni după Meizu Pro 5. Apoi bizareria a continuat, pentru că Meizu MX6 era dat de zvonuri drept mai mare decât Pro 6, schimbând ceea ce ştiam până acum.

Pro 6 pare acum flagshipul companiei, iar MX6 pare a fi phabletul care vine în completarea sa. Un email intern scăpat pe web recent, provenit chiar de la CEO-ul Meizu Zhang Huang arată că el este nemulţumit de această confuzie de produse, denumiri şi serii. El afirmă și că dacă modelele MX seamănă atât de mult cu cele Pro, atunci mai bine s-ar renunţa la seria MX.

Ce e mai grav e că Meizu MX6 şi Meizu Pro 6 au un design foarte similar, continuând confuzia. MX6 debutează pe 19 iulie şi aşteptam să vedem ce selling point clar are... dacă are.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×