Connectify va permite sa creati un hotspot WiFi pe gratis

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.362 ori
<b>Connectify va permite sa creati un hotspot WiFi pe gratis</b>Daca v-ati saturat sa carati routerul impreuna cu laptopul personal, atunci avem o solutie pentru ca PC-ul dumneavoastra sa devina un hotspot WiFi gratuit: Connectify. Aceasta aplicatie este disponibila gratuit aici, special pentru sistemele ce ruleaza...

Daca v-ati saturat sa carati routerul impreuna cu laptopul personal, atunci avem o solutie pentru ca PC-ul dumneavoastra sa devina un hotspot WiFi gratuit: Connectify. Aceasta aplicatie este disponibila gratuit aici, special pentru sistemele ce ruleaza Windows 7.

Acest produs software permite utilizatorilor sa impartaseasca o conexiune Internet via wireless, fara a fi nevoie de hardware, incarcatoare sau cabluri in plus. Connectify poate fi folosit pentru a conecta toate terminalele cu suport WiFi din reteaua aflata in apropierea PC-ului ce ruleaza aplicatia, fie ca e vorba de console, laptopuri sau telefoane.

Toate terminalele cu suport WiFi vor putea detecta si folosi hotspotul Connectify ca un acess point WiFi normal, iar la capitolul securitate, beneficiati de o criptare WPA2 destul de rezistenta. Va surade ideea unui "wireless personal area network"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×