AdLocal, advertising mobil bazat pe locatie, in curand la putere

1.172 ori
<b>AdLocal, advertising mobil bazat pe locatie, in curand la putere</b>Desi predictiile sunt foarte roz pentru viitorul advertisingului mobil, intrebarea care se pune in acest domeniu este daca vor triumfa motoarele de cautare si reclamele integrate sau platformele de reclame bazate pe locatie. AdLocal ar putea da raspunsul...

Desi predictiile sunt foarte roz pentru viitorul advertisingului mobil, intrebarea care se pune in acest domeniu este daca vor triumfa motoarele de cautare si reclamele integrate sau platformele de reclame bazate pe locatie. AdLocal ar putea da raspunsul la aceasta intrebare...

Compania se axeaza pe servicii de advertising mobil bazat pe locatie si trebuie sa aflati ca AdLocal exista in Japonia inca din 2006, detinand cota de piata cea mai mare din aceasta tara (in care se investesc 1 miliard de dolari in aceasta nisa a advertisingului). Cu suportul companiei americane Cirius Technologies, AdLocal a ajuns acum in SUA, unde isi va folosi experienta pentru a crea o platforma si mai competitiva, destinata pietei vestice.

AdLocal.biz


AdLocal permite advertiserilor sa isi administreze campaniile, iar publisherilor sa adauge site-uri mobile sau aplicatii, folosind un dashboard web-based.
Prin localizare coordonatelor fizice ale unui utilizator de telefon mobil (prin GPS sau triangulare), reteaua de reclame mobile va detecta daca acest client este aproape de o anumita firma si va adapta reclamele la zona in care se afla acesta.

Publisherii pot chiar include reclame in aplicatii pentru iPhone si terminale Android, prin intermediul lui AdLocal Delivery API si AdLocal SDK (in varianta beta pe Android). Daca va intrebati ce eficienta are aceasta platforma, aflati ca AdLocal a asigurat o crestere de CTR de 395% pentru advertiseri si o crestere de CPM de 826% pentru publisheri (in medie).

Pe cand un astfel de serviciu si in Europa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×