Consecinţe pentru #BatteryGate: Apple va actualiza iOS cu statistici detaliate alte bateriei; Va include şi diagnostice

1.806 ori
<b>Consecinţe pentru #BatteryGate: Apple va actualiza iOS cu statistici detaliate alte bateriei; Va include şi diagnostice</b>Pe lângă scuzele aferente adresate consumatorilor, Apple va include în următorul release iOS și o zonă de unde utilizatorii iPhone pot verifica statistici detaliate ale bateriei, inclusiv starea de uzură a acumulatorului. Actualizarea este

Dacă Apple tot a început să îşi ceară scuze pentru că a scăzut intenţionat performanța unor modele iPhone, e cazul să vedem şi alte acţiuni pozitive ale companiei. Printre ele se numără o mai bună informare cu privire la comportamentul şi performanţa bateriei unui handset produs de Apple, dar si efectele deteriorarii sale.

Acest #BatteryGate care a apărut pe final de an a făcut multă lume să îşi piardă încrederea în Apple. O parte din încredere poate fi câştigată dacă ni se va dovedi clar în ce măsură se uzează bateriile de pe terminalele companiei și corelația cu scăderea de performanță. Asta se va întâmpla cu ajutorul unor statistici detaliate ale bateriei şi funcţii diagnostic pentru aceeaşi sursă de energie. Ele vor sosi odată cu o viitoare actualizare iOS.

Apple

Actualizarea ar trebui să vină luna viitoare şi să aducă informaţii ample despre ce se întâmplă cu bateria de pe iPhone. Vizibilitatea e cheia şi multă lume încă nu înţelege exact cum afectează gradul de uzură al bateriei performanța handset-ului. Pentru o companie ca Apple, care nu vorbeşte niciodată de cantitatea de RAM şi de miliamperi oră, e mare lucru să îi vedem oferind detalii măcar o dată.

A fost frustrant de-a lungul anilor că nu am avut setări mai ample pentru Baterie şi cu chiu cu vai am primit şi un mod Low Power. E drept că Apple afişează pe telefoanele sale un mesaj care anunţă că e momentul să înlocuim bateria, dar e încă neclar în ce moment al uzurii apare acela şi dacă subtactarea de CPU începe dinainte.

Ar fi indicat că acea actualizare să ne arate şi dacă starea bateriei a afectat tactarea chipset-ului, deşi cred că cer cam multe de la firma condusă de Tim Cook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×