Viitorul aparține micilor producători de telefoane? Așa par să indice vânzările din primul trimestru al lui 2011

1.193 ori
<b>Viitorul aparține micilor producători de telefoane? Așa par să indice vânzările din primul trimestru al lui 2011</b>Statisticile publicate recent de către IDC par să indice că micii producători de telefoane, sau mai bine zis cei cu o cotă de piață nu prea însemnată au săpat marile companii, care au pierdut procente serioase pe piața telecom. în primele 3...

Statisticile publicate recent de către IDC par să indice că micii producători de telefoane, sau mai bine zis cei cu o cotă de piață nu prea însemnată au săpat marile companii, care au pierdut procente serioase pe piața telecom. în primele 3 luni ale acestui an au fost vândute nu mai puțin 371.8 milioane de telefoane, conform aceluiași studiu.

Nokia s-a aflat pe primul loc la vânzări în primele 3 luni ale anului, cu 108.5 milioane de terminale vândute, obținând o cotă de piață de 29.2%. Pe locul doi îi regăsim pe cei de la Samsung, cu 18.8% și 70 de milioane de terminale vândute, urmați la mare distanță de LG, cu 24.5 milioane de unități și o cotă de 6.6%.

Apple ocupa un important loc 4, cu 18.7 milioane de handseturi vândute și o cotă de piață de 5%, în vreme ce pe 5 descoperim firma chineză ZTE, cu un impresionant volum de vânzări de 15.1 milioane de terminale. și mai interesant e faptul că la secțiunea "altele" totalul de telefoane vândute este de 135 de milioane de unități, adică 36.3% din piață.

Companii precum Motorola, Sony Ericsson sau RIM pot urca oricând printre primele 5 sau pot scădea cota de piață a marilor companii din top... Oare cum va arăta acest top odată ce Nokia va vinde modele Windows Phone 7?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×