iPhone 4 alb - ce este diferit față de primul model?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.292 ori
<b>iPhone 4 alb - ce este diferit față de primul model?</b>Mulți s-au întrebat ce motive am mai avea să fim tentați de un iPhone 4 alb, debutând la aproape un an distanță de varianta inițială a handsetului. Ei bine, nu vă așteptați la îmbunătățiri majore, dar diferențe există între cele două...

Mulți s-au întrebat ce motive am mai avea să fim tentați de un iPhone 4 alb, debutând la aproape un an distanță de varianta inițială a handsetului. Ei bine, nu vă așteptați la îmbunătățiri majore, dar diferențe există între cele două modele, ele fiind din categoria "detalii".

în primul rând, varianta albă este mai groasă cu 0.2 mm, ceea ce teoretic ar putea cauza probleme cu unele carcase speciale, dar practic telefonul ar trebui să încapă fără probleme în acestea. Apoi, o disecție a handsetului a arătat modificări minore de hardware, în ce piveste poziția senzorului camerei, dar și a senzorului de proximitate.

Aceste modificări au fost realizate din cauza conflictului dintre bliț, lentila camerei și carcasa de culoare albă a lui iPhone 4, care la momentul realizării capturii foto cauzau probleme de imagine. Se pare că vina ar fi fost a felului în care se reflecta lumina de către carcasa de culoare albă, dar problemele au dispărut acum.

Partea bună este că Apple a învățat o lecție prețioasă și necazurile nu au mai apărut în cazul lui iPad 2 în varianta albă.

iPhone 4 alb - ce este diferit față de primul model?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×