Coolpad Ivvi K1 Mini este acum cel mai subțire smartphone din lume cu o talie de doar 4.7 mm

917 ori
<b>Coolpad Ivvi K1 Mini este acum cel mai subțire smartphone din lume cu o talie de doar 4.7 mm</b>După ce anul trecut, producători ca și Oppo sau Vivo, ne aduceau pe piață unele dintre cele mai subțire terminale din lume, și anume modelele Oppo R5 (4.85 mm), respectiv Vivo X5Max (4.75 mm), iată că acum titlul de cel mai subțire smartphone...

După ce anul trecut, producători ca și Oppo sau Vivo, ne aduceau pe piață unele dintre cele mai subțire terminale din lume, și anume modelele Oppo R5 (4.85 mm), respectiv Vivo X5Max (4.75 mm), iată că acum titlul de cel mai subțire smartphone este acordat unui nou terminal de origine chineză dezvoltat de această dată de către Coolpad.

Noul device demn de cartea recordurilor se numește Coolpad Ivvi K1 Mini, iar potrivit producătorului, talia sa este de doar 4.7 mm. Pe partea de specificații tehnice, acest model beneficiază de un display HD de 4.7 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64-bit, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare.

Coolpad Ivvi K1 Mini

La interior regăsim și o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megaixeli, conectivitate 4G LTE și o baterie de doar 1.800 mAh. Totodată, primim și un senzor infraroșu pentru controlul televizorului și a altor dispozitive electronice din casă.

Coolpad Ivvi K1 Mini este acum cel mai subțire smartphone din lume cu o talie de doar 4.7 mm

Coolpad a declarat faptul că modelul Ivvi K1 Mini va fi disponibil pentru moment doar în varianta de culoare albă la un preț de aproximativ 200$, urmând ca în viitor să fie introduse pe piață și alte versiuni de culoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×