HTC One M9 (Hima) randat de un designer urmând zvonurile lui @evleaks; Foarte aproape de o imagine realistă!

1.387 ori
<b>HTC One M9 (Hima) randat de un designer urmând zvonurile lui @evleaks; Foarte aproape de o imagine realistă!</b>&nbsp; La final de ianuarie o serie de scurgeri de informații legate de HTC One M9 au avut loc, cu faimosul @evleaks&nbsp;ca autor. Cu acea ocazie l-am văzut pentru prima oară și pe HTC One M9 Plus și am descoperit că noul HTC One va avea margini...

La final de ianuarie o serie de scurgeri de informații legate de HTC One M9 au avut loc, cu faimosul @evleaks ca autor. Cu acea ocazie l-am văzut pentru prima oară și pe HTC One M9 Plus și am descoperitnoul HTC One va avea margini înguste și difuzoare mai discrete decât până acum.

Acum iată că utilizatorul hamdir de pe XDA Developers a creat o serie de randari, în care integrează pe rând un display de 5 inch și unul de 5.2 inch pe HTC One M9. El a pornit de la HTC One M8 ca imagine ca bază, aplicând apoi modificări estetice și mărind sau micșorând marginile ecranului pentru versiunea de 5 inch sau 5.2 inch. Rama metalică a lui M8 e păstrată, dar difuzoarele sunt reduse ca dimensiuni, iar camera frontală este poziționată în centru.

HTC One M9 (Hima) randat de un designer urmând zvonurile lui @evleaks; Foarte aproape de o imagine realistă!

în mare, spatele handsetului arata identic cu al lui One M8, doar că acum nu mai avem o camera Duo la bord, iar zona camerei e pătrată și nu rotunjită. Din profil noul flagship HTC arata la fel, iar curbele sale și carcasa din aluminiu sunt păstrate intacte. De remarcat și că am scăpat de acea porțiune neagră de sub ecran cu logo HTC, considerată inutilă estetic de mulți fani.

Cum vi se par randarile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×