Samsung lansează varianta dual SIM a lui Galaxy Note 5 în India, cu preţ de pornire de 759 dolari

889 ori
<b>Samsung lansează varianta dual SIM a lui Galaxy Note 5 în India, cu preţ de pornire de 759 dolari</b>Samsung a anunţat oficial phabletul Galaxy Note 5 &icirc;n toamna anului trecut, pentru ca apoi să &icirc;l lanseze &icirc;n prima fază doar &icirc;n SUA. &Icirc;n Europa ajunge oficial &icirc;n această lună şi &icirc;n India pe 17 ianuarie, fiind...

Samsung a anunţat oficial phabletul Galaxy Note 5 în toamna anului trecut, pentru ca apoi să îl lanseze în prima fază doar în SUA. În Europa ajunge oficial în această lună şi în India pe 17 ianuarie, fiind anunţat oficial în această ţară în varianta dual-SIM.

Terminalul costă 759 dolari în versiunea dual SIM de 32 GB în India, respectiv 848 dolari în cea de 64 GB. Vă reamintesc că în septembrie anul trecut a debutat doar modelul single SIM, iar cel cu două sloturi pentru cartela păstrează fix aceleaşi specificaţii. Terminalele au ecrane de 5.7 inch Super AMOLED Quad HD, procesoare Exynos 7420, 4 GB RAM şi camera de 16 MP în spate.

Pentru selfie avem camere de 5 MP, iar la bord se afla şi bateria de 3000 mAh, cu suport pentru încărcare wireless rapidă. Phabletul soseşte cu Android 5.1.1 Lollipop, dar ar trebui să primească Marshmallow în lunile ce urmează. Se remarcă şi stylusul sau cu capăt clickabil şi abilitate de a scrie pe ecran, chiar şi în standby.

Mai multe detalii găsiţi în mega recenzia noastră pentru Note 5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×