Coolpad pregătește noul telefon Dashen F2 pentru lansare pe 26 august; Ar putea include cel mai nou procesor MediaTek

700 ori
<b>Coolpad pregătește noul telefon Dashen F2 pentru lansare pe 26 august; Ar putea include cel mai nou procesor MediaTek</b>Cei de la Coolpad, care recent și-au anunțat intențiile de expansiune globală&nbsp;pregătesc lansarea unui nou smartphone, modelul Dashen F2, care va debuta pe 26 august. Terminalul va fi unul dual SIM, cu suport LTE și diagonală de phablet, iar...

Cei de la Coolpad, care recent și-au anunțat intențiile de expansiune globală pregătesc lansarea unui nou smartphone, modelul Dashen F2, care va debuta pe 26 august. Terminalul va fi unul dual SIM, cu suport LTE și diagonală de phablet, iar data de lansare a fost confirmată pe Weibo.

Nou venitul va costa în jur de 144 de dolari și cu câteva zile în urmă au apărut și imagini cu cutia sa oficială pe web. Acest terminal va include un display HD de 5.5 inch, un procesor octa core MediaTek MT6592 de 1.7 GHz, 2 GB RAM și 16 GB stocare. Coolpad Dashen F2 va folosi o cameră principală de 13 MP și una secundară de 5 MP, iar ca OS el va rula Android 4.4.2 cu o interfață customizata, pe numele Cool UI 5.7 și care se bazează pe tile-uri.

Există și o teorie ce afirmă că acest model se va baza pe recent lansatul procesor Mediatek MT6595, care ar face acest model să fie foarte puternic. Ca design, handsetul ar putea aminti ușor de un Galaxy S sau un Galaxy Note, mai ales că are butonul Home fizic destul de alungit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×