Copiii sunt in siguranta daca au telefon mobil

1.766 ori
<b>Copiii sunt in siguranta daca au telefon mobil</b>Majoritatea parintilor care se gandesc sa cumpere telefoane mobile copiilor lor de Craciun, fac acest lucru din motive de siguranta, dupa cum a demonstrat un studiu online. La sondaj au participat 339 de parinti, iar 78% dintre acestia au considerat ca a...

Majoritatea parintilor care se gandesc sa cumpere telefoane mobile copiilor lor de Craciun, fac acest lucru din motive de siguranta, dupa cum a demonstrat un studiu online.

La sondaj au participat 339 de parinti, iar 78% dintre acestia au considerat ca a cumpara un telefon mobil copilului lor este o idee buna, deoarece astfel vor fi in contact cu fiul/fiica in cazul unei urgente. 13% dintre cei chestionati au afirmat ca doresc ca fiul/fiica lor sa fie mereu in contact cu rudele si prietenii, iar 6% au rescunoscut ca vor cumpara un telefon copilului, deoarece acesta doreste un terminal mobil. Doar 1% dintre parintii chestionati in cadrul studiului efectuat de compania Aricent au afirmat ca divertismentul este motivul principal pentru cumpararea unui telefon mobil.

Aproape jumatate dintre parintii participanti la sondaj au afirmat ca tehnologia GPS si un feed audio live ii intereseaza, permitandu-le sa vorbeasca cu odraslele lor si sa afle mereu unde sunt copiii. De asemenea, 23% dintre parinti au mentionat faptul ca deja copilul lor detine un telefon mobil, in vreme ce o treime din parinti vor cumpara copilului un telefon in acest an. In mod deloc surprinzator, 20% dintre persoanele chestionate doresc sa cumpere un telefon mai bun decat cel actual, pentru odrasla lor, de Craciun, in vreme ce o treime sunt convinsi ca telefoanele sunt nepotritive la aceasta varsta. Ati cumpara un telefon mobil copilului dumneavoastra?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×