LG Voyager primeste un update de firmware masiv prin Verizon

1.792 ori
<b>LG Voyager primeste un update de firmware masiv prin Verizon</b>In cazul in care sunteti clientii operatorului de peste Ocean Verizon si posesorul unui LG Voyager, va va interesa sa aflati ca terminalul dumnevoastra este plin de buguri si probleme. Acestea sunt rezolvate in sfarsit de catre un update de firmware...

In cazul in care sunteti clientii operatorului de peste Ocean Verizon si posesorul unui LG Voyager, va va interesa sa aflati ca terminalul dumnevoastra este plin de buguri si probleme. Acestea sunt rezolvate in sfarsit de catre un update de firmware masiv, cu adevarat necesar pentru un telefon atat de aratos:

Verizon si LG au colaborat pentru dezvoltarea noilor softuri, care vor imbunatati experienta mobila a utilizatorului unui astfel de terminal. De mentionat este faptul ca update-ul se face doar la un magazin local Verizon. Pe lista problemelor rezolvate se afla cea a serviciului V CAST Music, pe Voyager, dar si eroarea de citire a memoriilor de 4GB (sau mai mult). Prin acest update, veti putea sa resetati clientul de televiziune mobila V Cast, iar bateria handsetului va "trai" mai mult datorita setarilor de economisire a energiei electrice imbunatatite.

Bluetooth-ul a primit si el imbunatatiri, atat la capitolul pairing, cat si in ce priveste calitatea audio, in vreme ce browserul HTML va functiona la capacitate maxima acum. O alta problema este aceea a fontului LG Joy, care atunci cand era folosit in functia Calculator nu suporta afisarea simbolului ?=?. Ei bine acesta este acum disponibil si, desi vi se va parea incredibil, a fost rezolvata problema care nu permitea accesarea keypadului printr-un singur pas in timpul unui apel.

Au existat probleme si cu autoblocarea touchscreenului, care se bloca, chiar daca optiunea cu privire la acest feature era setata pe off. Update-ul rezolva si acest bug, permitand si rularea aplicatiei ESPN pe touchscreenul extern, dar si a unui serviciu de instant messaging pe acelasi ecran. Probabil cea mai grava problema a lui Voyager era faptul ca terminalul se reseta, atunci cand accesa adresa maps.google.com, dar va puteti bucura acum de faptul ca problema a disparut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×