Samsung va prezenta telefoane cu proiector pico DLP la MWC 2009

2.087 ori
<b>Samsung va prezenta telefoane cu proiector pico DLP la MWC 2009</b>Dupa ce Samsung a anuntat zeci de telefoane noi, toate urmand a fi expuse la Mobile World Congress 2009, iata ca inca doua modele interesante isi fac aparitia. Este vorba despre I7410 si W7900, primele handseturi dotate cu proiector DLP pico. Noile...

Dupa ce Samsung a anuntat zeci de telefoane noi, toate urmand a fi expuse la Mobile World Congress 2009, iata ca inca doua modele interesante isi fac aparitia. Este vorba despre I7410 si W7900, primele handseturi dotate cu proiector DLP pico.

Noile telefoane reprezinta practic acelasi model, dar vandut sub nume diferite, pe piete diferite. Pico proiectorul va permite utilizatorului sa vizualizeze imagini cu o diagonala de pana la 50 de inchi, in functie de iluminarea ambientala. Nici specificatiile lui Samsung I7410 nu sunt de neglijat, avand in vedere ca handsetul dispune de un display touchscreen OLED, o camera de 5 megapixeli si optiunea de a vizualiza atasamentele mailurilor.

In plus, I7410 va permite si vizualizarea prezentarilor Powerpoint, va sosi cu un mod "lanterna" si va folosi un mod de navigare prin gestica. Varianta W7900 va fi pusa in vanzare in aceasta luna, in Korea, in vreme ce I7410 va sosi in Europa, cat de curand. In ciuda faptului ca incorporeaza un proiector, telefonul nu va fi foarte gros, chiar daca el asa pare in imaginea de mai sus.

{Via Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×