Corespondența electronică a românilor poate fi monitorizată de către SRI; Prism românesc?

987 ori
<b>Corespondența electronică a românilor poate fi monitorizată de către SRI; Prism românesc?</b>După scandalul sistemului Prism din SUA, cel care putea monitoriza cu ușurință comunicațiile electronice pentru întreaga populație americană și asta fără mandat, aflăm cum stăm cu intimitatea online în România. Președintele Traian Băsescu...

După scandalul sistemului Prism din SUA, cel care putea monitoriza cu ușurință comunicațiile electronice pentru întreaga populație americană și asta fără mandat, aflăm cum stăm cu intimitatea online în România. Președintele Traian Băsescu afirmă că putem avea corespondenta monitorizată de către SRI.

Declarația a venit în cadrul emisiunii "După 20 de ani", transmisă pe 16 iunie. Serviciul Român de Informații poate accesa și monitoriza corespondenta electronică a românilor, conform președintelui, care a declarat că va afla mai multe despre acest aspect în cadrul unei discuții cu șeful CIA, care vine marți la București. Traian Băsescu îl va întreba pe oficial dacă au fost monitorizați și cetățeni români până acum, deși șeful de stat roman a declarat că știe deja răspunsul.

Având în vedere că Râmnicu Vâlcea e un mic Silicon Valley al Europei de Est, concentrând un număr mare de hackeri, e clar de ce CIA ar vrea să fie cu ochii pe români. De ce vă este teamă mai mult în privința monitorizării: CIA sau SRI?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×