Noi imagini cu Nokia EOS cu corp metalic, terminalul nu pare chiar gros

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.432 ori
<b>Noi imagini cu Nokia EOS cu corp metalic, terminalul nu pare chiar gros</b>Nokia EOS a apărut inițial pe web în imagini care duceau cu gândul la o carcasă masivă din policarbonat. Totuși, în ultimele zile au apărut și imagini cu acest cameraphone care indică prezența unei carcase metalizate destul de subțiri. &nbsp;...

Nokia EOS a apărut inițial pe web în imagini care duceau cu gândul la o carcasă masivă din policarbonat. Totuși, în ultimele zile au apărut și imagini cu acest cameraphone care indică prezența unei carcase metalizate destul de subțiri.

Acum avem imagini noi, precum cele de mai sus și parcă orificiul camerei nu mai pare atât de mare. Imaginile au fost publicate pe rețeaua chineză de socializare Sina Weibo și aparent există o galerie extinsă cu acest handset, ceea ce indică faptul că terminalul e deja în producție. Observăm aceeași încorporare a butoanelor de volum, Power și camera ca și pe modelele actuale Lumia.

Vă reamintesc că Nokia a început să trimită deja invitații pentru un eveniment organizat pe 11 iulie, unul care pune accentul pe "zoom", conform teaserelor. Nokia EOS ne va aduce o cameră de 41 de megapixeli, conform zvonurilor, iar terminalul ar putea avea un ecran de 5 inch, de vreme ce este atât de lat. Mă aștept și la un salt al procesorului față de obișnuitul Snapdragon dual core și poate o creștere a rezoluției ecranului la Full HD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×