Cosmic Shiner, telefonul diamant de la Toshiba

1.419 ori
<b>Cosmic Shiner, telefonul diamant de la Toshiba</b>Toshiba tocmai a prezentat noul sau handset, Cosmic Shiner, practic o versiune a telefonului FanFun 815T impodobita cu diamante. Vor exista doar 1000 de unitati ale acestui model, ceea ce inseamna ca el va fi la mare cautare, in special in randul...

Toshiba tocmai a prezentat noul sau handset, Cosmic Shiner, practic o versiune a telefonului FanFun 815T impodobita cu diamante.

Vor exista doar 1000 de unitati ale acestui model, ceea ce inseamna ca el va fi la mare cautare, in special in randul starurilor asiatice. Terminalele vor fi primite doar prin intermediul invitatiilor, trimise abonatilor serviciului Prestige Gold. Fiecare dintre aceste telefoane va costa 4000 de dolari si este foarte posibil ca pretul sa creasca in cazul in care Cosmic Shiner va fi pus in vanzare in cadrul licitatiilor.

Sunt slabe sansele sa vedem un astfel de telefon in Romania, cel putin nu prin intermediul operatorilor locali, ci mai degraba achizitionat prin eBay sau prin tot soiul de licitatii online. Totusi, o persoana cu portofel gros nu poate rata sansa de a completa colectia sa care include un Vertu si un telefon Porsche cu aceasta bijuterie de la Toshiba.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×