IBM lanseaza Lotus pentru mobile

1.134 ori
<b>IBM lanseaza Lotus pentru mobile</b>IBM tocmai a lansat o serie de aplicatii pentru telefonul mobil, printre care si Lotus Expeditor, o unealta de development care permite specialistilor sa creeze aplicatii pentru handseturi. Cu ajutorul lui Expeditor, developerii vor porta aplicatii...

IBM tocmai a lansat o serie de aplicatii pentru telefonul mobil, printre care si Lotus Expeditor, o unealta de development care permite specialistilor sa creeze aplicatii pentru handseturi.

Cu ajutorul lui Expeditor, developerii vor porta aplicatii web-based pe telefoanele mobile, permitand "mixari" care preiau date din surse multiple si le combina intr-o singura aplicatie. IBM spera ca softul sau va fi folosit de marile companii pentru a combina aplicatiile traditionale din sectorul productivitate (gen calendar sau messaging) cu cele de social networking. Printre exemplele utilizarii lui Expeditor se numara planificarea unei vacante sau o aplicatie care ofera informatii turistice despre o anumita zona.

Un feature important al lui Expeditor este acela ca aplicatia se poate updata automat in background, fara a deranja utilizatorul de la activitatea sa normala. Vice presedintele IBM, Alistair Rennie afirma ca "IBM Lotus Expeditor permite furnizarea unei noi generatii de aplicatii web 2.0 pe telefoanele mobile". Vom vedea o demostratie a noii tehnologii saptamana viitoare, in cadrul conferintei Eclipsecon din Santa Clara, California.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×