Google a lansat Android pentru a concura cu iPhone

Autor:  | Publicat în:  Google 896 ori
<b>Google a lansat Android pentru a concura cu iPhone</b>Android, sistemul de operare dezvoltat de Google, ar trebui sa apara pe telefoanele mobile de ultima generatie inca din al doilea semestru al anului 2008. Motorola, HTC si Samsung au intrat in parteneriat cu gigantul internetului si vor lansa curand...

Android, sistemul de operare dezvoltat de Google, ar trebui sa apara pe telefoanele mobile de ultima generatie inca din al doilea semestru al anului 2008. Motorola, HTC si Samsung au intrat in parteneriat cu gigantul internetului si vor lansa curand Smartphone-uri echipate cu sistemul Android.

Rich Miner, unul dintre responsabilii platformei Android a profitat de o conferinta a sistemelor de comunicatii emergente, organizate in Statele Unite, pentru a-si exprima dorinta de a concura direct cu iPhone si de a vinde cat mai multe terminale echipate cu Android.

El a precizat de asemeni ca "odata lansate pe piata aceste terminale, vom beneficia de o piata de desfacere mult mai larga decat exista in momentul de fata pentru iPhone. Desi s-au vandut 4 milioane de iPhone de la lansare, nu exista decat un singur constructor care le comercializeaza si acesta este dedicat unei piete foarte specifice".

Asteptam si noi cu nerabdare lansarea pentru a vedea daca declaratiile indraznete ale Domnului Miner se vor adeveri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×