Cosmote in roaming, acum si in Caraibe

1.205 ori
<b>Cosmote in roaming, acum si in Caraibe</b>Cosmote Romania si-a extins acoperirea serviciilor de roaming in numeroase destinatii de vacanta, printre care si insule din Marea Caraibilor. Firma subsidiara a operatorului grec beneneficiaza de contracte pentru serviciile sale de roaming, care permit...

Cosmote Romania si-a extins acoperirea serviciilor de roaming in numeroase destinatii de vacanta, printre care si insule din Marea Caraibilor.

Firma subsidiara a operatorului grec beneneficiaza de contracte pentru serviciile sale de roaming, care permit utilizatorilor sa sune in zone exotice ca Antigua, Aruba, Barbados, Bermuda, Insulele Cayman, Republica Dominicana, Grenada, Haiti, Samoa, St. Kittss si Nevis, Stl Lucia, St. Vincent, Insulele Turks si Caicos, Trinidad & Tobago, Anguilla si Columbia. Datorita nouilor acorduri, abonatii pot folosi serviciile de roaming in cadrul a 275 de retele mobile din 137 de tari.

Posesorii de cartele preplatite pot folosi serviciile de roaming in 237 de retele din 136 de tari, ceea ce reprezinta o oferta destul de "stufoasa" din partea Cosmote. De asemenea, serviciile de date GPRS pot fi folosite de catre clienti in 19 tari. In cazul in care veti vizita destinatiile mentionate anterior, va puteti suna prietenii pentru a-i anunta ca ati vizitat una dintre insulele unde a fost filmata celebra productie "Piratii din Caraibe", datorita noilor servicii roaming oferite de Cosmote.

Sursa: ZF.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×