Cosmote lansează cel mai subțire smartphone din România: Cosmote Smart Xceed măsoară doar 6 mm În grosime

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 3.775 ori
<b>Cosmote lansează cel mai subțire smartphone din România: Cosmote Smart Xceed măsoară doar 6 mm În grosime</b>Cosmote a anunțat astăzi un nou smartphone sub brand propriu, un model cu dotări destul de bune, printre care și ecran Super AMOLED HD: Cosmote Smart Xceed. Acesta este un terminal quad core, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp; Handsetul...

Cosmote a anunțat astăzi un nou smartphone sub brand propriu, un model cu dotări destul de bune, printre care și ecran Super AMOLED HD: Cosmote Smart Xceed. Acesta este un terminal quad core, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Handsetul integrează un procesor quad core cu frecvența de 1.5 GHz, 16 GB memorie internă și camera frontală de 5 MP. Acest device șochează prin grosimea sa, de doar 6 mm, asta dacă nu cumva datele oferite presei sunt greșite de doar 6,9 mm. Terminalul rulează Android 4.2 Jelly Bean și are o diagonală de 4.8 inch, rezoluție HD și panou Super AMOLED.

în spate se află o cameră de 8 MP cu autofocus și bliț LED, iar Smart Xceed e dotat și cu un player audio cu DTS și amplificator de sunet Yamaha. Terminalul e compatibil cu HD Voice și mă vine cu 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, baterie de 2000 mAh, GPS și conectivitate HSPA+ de până la 21.6 Mbps. Prețul sau este de 99 lei cu abonament Cosmote Free XL încheiat pe 2 ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×