eMAG, singurul retailer din Bulgaria care organizează Black Friday

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 993 ori
<b>eMAG, singurul retailer din Bulgaria care organizează Black Friday</b>Astăzi, 29 noiembrie, &nbsp;eMAG &nbsp;organizează Black Friday în Bulgaria, fiind singurul retailer din această țară care desfășoară un astfel de eveniment. în primele 4 ore de la demararea acestei zi de reduceri, s-au vândut aproximativ...

Astăzi, 29 noiembrie,  eMAG  organizează Black Friday în Bulgaria, fiind singurul retailer din această țară care desfășoară un astfel de eveniment. în primele 4 ore de la demararea acestei zi de reduceri, s-au vândut aproximativ 40.000 de produse.

Cu o cotă de piață de 50% în Bulgaria, eMAG este cel mai mare retailer online, iar datorită faptului că sunt singurii ce organizează Black Friday, au înregistrat vânzări impresionante în primele 4 ore de la startul campaniei. Evenimentul de shopping a început la ora 7:15, iar până la ora 11:15 se înregistraseră deja comenzi în valoare de peste 2,5 milioane de euro. Iulian Stanciu, director general eMAG a declarat că startul shoppingului de Black Friday în stil occidental (29 noiembrie), reprezintă un real succes.

Aflăm că în primele 5 minute au fost realizate 2.000 de comenzi online pe eMAG.bg, iar numărul a crescut cu până la 15.000 în prima oră, interval de timp în care valoarea comenzilor a depășit 1 milion de euro. Cel mai atractiv produs pus la vânzare a fost o tabletă la prețul de 48 leva (25 euro), model ce s-a vândut în peste 300 de bucăți în primele 3 minute. Tot în primele 5 minute de la începerea Black Friday au fost vândute 200 de televizoare.

Rezultatele financiare  de săptămâna trecută, înregistrate de eMAG în România cu ocazia Black Friday depășesc valoarea de 23 de milioane de euro. Pe parcursul zilei de 22 noiembrie au fost vândute aproximativ 250.000 de produse. De asemenea, site-ul a înregistrat și un record de trafic de pe mobil, cu 450.000 de vizite și 13.000 de comenzi. Reducerile oferite de eMAG în România au fost în valoare totală de 10 milioane de euro, iar comenzile au fost duble față de anul trecut.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×