Cosmote lanseaza noi oferte Internet pe baza pe cartela

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.599 ori
<b>Cosmote lanseaza noi oferte Internet pe baza pe cartela</b>Cosmote, operatorul aflat pe locul 3 pe piata autohtona telecom a anuntat recent o noua extraoptiune pentru serviciile de tip Internet mobil, de asemenea marind si traficul de date inclus pentru anumite planuri tarifare. Noua extraoptiune costa 7 euro pe...

Cosmote, operatorul aflat pe locul 3 pe piata autohtona telecom a anuntat recent o noua extraoptiune pentru serviciile de tip Internet mobil, de asemenea marind si traficul de date inclus pentru anumite planuri tarifare. Noua extraoptiune costa 7 euro pe luna si include un trafic de date de 1.5GB, conform Ziarul Financiar.

Vitezele oferite prin aceasta optiune pot atinge pana la 21,6Mbps si aflam ca operatorul a marit traficul de date inclus pentru extraoptiunea de o luna de Internet. Astfel, traficul este acum 3GB, in loc de 1.5GB, dar tariful ramane 10 euro pe luna. La aceasta ora serviciile 3G ale Cosmote sunt disponibile in aproximativ 3.300 de localitati din Romania, ele fiind lansate in regim prepay la inceputul lunii august.

In segmentul de Internet preplatit Cosmote concureaza cu Orange, Vodafone si RCS&RDS, Cosmote avand si avantajul expertizei companiei Zapp, pe care a cumparat-o cu ceva timp in urma. Puteti cumpara Internet prepay de la Cosmote si sub forma unui pachet de 179 lei, care include o cartela si un modem 3G. Viteza serviciului este de pana la 7,2Mbps, iar pachetul include si o cartela SIM cu 10 euro credit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×